Asiakkaiden kokemukset

Risut ja ruusut: Näin asiakkaamme ovat sanoneet:

”Siis kokeilin lähes kaikkeen.
Parasta tuli sosekeiton osana.Kalakastikkeena, lisänä juusto...siis valkokastike, joskus lisäilin myös sinihome juustoa joukkoon.Pannukakkuihin, tosin ensimmäinen yritys oli liian paksua ja jäi kypsymättä kunnolla.Makaronilaatikosssa .. siis oikeastaan kaikessa.Kannattaa ainakin ensin kokeilla kuinka se käyttäytyy keitettäessä, niin ei tule liian paksua.Minusta se sopi ehkä kaikkein eniten juuri sellaisten ruokien lisänä, missä käytetään maitoa, tai kauramaitoa......sosekeitossa herkästi hukkuu voimakkaiden juuresten makujen joukkoon, joten ehkäpä porkkana ja yrtit sopivat parhaiten (mielestäni) maa-artisokan kanssa.Olen säveltäjä, ruokien kanssa, joten mielestäni kaikki käy.Olisi varmaan hyvä tehdä joitain reseptejä annettavaksi pussien kanssa....Niin ei kävisi kuten omalle ensimmäiselle pannukakulleni.”
- Tuula



”Tuli popsittua ihan sillään. Taisin johonkin keittoon sujauttaa myös. Itse kun en ole kokkiainesta, en osaa monipuolisuudesta sanoa mitään...”
- Marita



”Artisokkakokemukseni ovat vielä aika vähäiset. Mukuloista olen tehnyt samettista keittoa - tykkäämme ylipäätänsä keitoista. Herkullista on ollut. En kuorinut, hyvä harjaus riitti. Kuivattuja on naposteltu sellaisenaan. Lapsenlapsetkin pitivät! Niitä on myös murennettu ns iltarahkaan sekä lihamurekkeeseen. Pikantti lisämaku!”
- Esko



”Me käytettiin tuotetta keiton ja salaatin päällä ja maisteltiin sellaisenaan. Tosin just huomasin, että pieni määrä oli vielä jäänyt pussin pohjalle pyörimään. Oli hyvää, aidosti maistuvaa! Itse napsisin varmasti mielelläni "sipseinä", jos palat olisivat hieman isompikokoisia. Keiton päällä toimi kivasti! Ehkä silti oli vielä hieman vaikea keksiä monipuolisesti käyttökohteita, semmoiseen kuulisi mielellään enemmänkin ideoita! Jatkoon toki, mutta varmaankin hieman spesiaalimpana silloin tällöin, ei ihan jokapäiväiseen arkikäyttöön ennen kuin käyttötavat itsellä vielä monipuolistuisi!”
- Nora



"Martsikka jakoi mielipiteitä kovasti. Meidän lähipiirissä lastuja syötiin sellaisenaan ja sosekeitto pussin ohjeen mukaan toimi hyvin! Maku vaati osalta alkuun totuttelua, mutta tutustumisen jälkeen lastuista pääasiassa tykättiin. Myös [työpaikan] taukotilasta lastut hävisivät melko nopeasti ja palaute oli positiivista ja tuotteen terveysvaikutuksia korostettiin. Sen sijaan [toisessa] kahvitilassa palaute oli päinvastainen; lastut koettiin "herkkuna" aivan liian terveellisiksi ja mauttomiksi, eikä sopivaa käyttötarkoitusta löytynyt (jämät löytyy varmaan vielä lomalta palattuani suolan ja pippurin vierestä!)..."
"(...) Kuulun siihen porukkaan, joka uskoo martsikkaan, eli jatkoon!"

- Saana